Werken bij Curadomi

Onze medewerkers geven aan dat ze voor een baan bij Curadomi  kiezen omdat het werk zinvol en waardevol is. Omdat zij hun professionaliteit graag willen combineren met het bieden van persoonlijke zorg. Omdat ze geloven in het nut van een stukje mee te lopen met hun naaste. Voel jij je ook verbonden met onze christelijke missie? Wil jij er ook, van mens tot mens, voor de ander zijn? Dan ben jij wellicht binnenkort één van onze nieuwe collega's!

Wat past bij jou?

Dagelijks ontvangen wij nieuwe zorgvragen waar we enthousiaste collega’s voor zoeken. Daarnaast zijn er opleidingsplaatsen en mogelijkheden voor herintreders. Graag kijken we samen met jou of we een leuke uitdaging voor je hebben. En ben je eenmaal bij ons aan het werk, dan blijven we in gesprek met elkaar of je je werk goed en gemakkelijk kunt doen en of je het graag doet. Zo kun jij je werk goed doen en kunnen wij voor jou een goede werkgever zijn.

Thuiszorg

Onze thuiszorgcliënten zijn vooral ouderen. Als thuiszorgmedewerker van Curadomi bied je bij de cliënt thuis de zorg die nodig is zodat deze, als dat kan, zoveel mogelijk zijn zelfstandigheid behoudt of terugkrijgt. Dat kan gaan om huishoudelijke hulp, verzorging of verpleging. Doordat je regelmatig bij de cliënt komt, bouw je een band op en kun je veranderingen beter opmerken. Je speelt daar op een goede manier op in en stemt waar nodig af met je collega’s en de mantelzorg. Zodat de cliënt tevreden is, of eigenlijk meer dan dat: zijn waardering laat blijken. Dat is voor ons een bewijs dat we goed bezig zijn.

Benieuwd naar het werk in de thuiszorg? Verzorgende IG Annemieke (links) en verpleegkundige Ineke (rechts) vertellen er meer over!