Over ons

Over Curadomi

God liefhebben boven alles en de naaste als jezelf is onze Bijbelse opdracht. Geïnspireerd door Gods liefde voor mensen biedt Curadomi kwalitatieve zorg die van meerwaarde is voor cliënten en medewerkers. Als medewerkers van Curadomi zijn we ons bewust van Gods liefde voor ons en geven we die door aan de ander in de vorm van mensgerichte zorg en hulpverlening.

Curadomi biedt professionele thuiszorg in verschillende gebieden in Nederland. Bij Curadomi kun je handen en voeten geven aan je geloof. We vinden het mooi als je hier vanuit je eigen geloofsovertuiging invulling aan geeft. Bij Curadomi werken christenen vanuit verschillende kerkelijke achtergrond samen aan liefdevolle zorg voor hun cliënten. Dat kan zich uiten in een geloofsgesprek met een cliënt of collega, of gewoon in het goed zorgen voor je naaste. Als organisatie vinden we deze identiteit belangrijk en geven we ook ruimte voor bezieling en bezinning.

Samenwerking

Omdat we zien dat het de zorg ten goede komt, werken we in de verzorging en verpleging met kleine teams. Ook in de huishoudelijke ondersteuning werk je bij vaste cliënten. We werken altijd in overleg met de cliënten. Hun wensen en behoeften zijn het uitgangspunt. We betrekken de eventuele mantelzorgers en het netwerk van de cliënt. Daarnaast werken we waar mogelijk samen met vrijwilligersorganisaties en kerken en in nauwe afstemming met andere zorgprofessionals zoals de huisarts.

Onderdeel van Lelie zorggroep

Curadomi is onderdeel van Lelie zorggroep. Ook Agathos en Lelie zorggroep wonen zorg en welzijn horen bij Lelie zorggroep. De organisaties binnen Lelie zorggroep werken professioneel, persoonlijk en liefdevol. Geïnspireerd door het christelijk geloof en de Bijbel.

Locaties

Curadomi werkt in verschillende plaatsen verspreid over een gebied van Middelburg tot Assen.  Op onze teamwebsites die via het kaartje zijn te vinden kun je ook nader kennismaken met de teams. Vul hieronder jouw plaatsnaam in en kijk welke vacatures we hebben bij jou in de buurt.