Werken bij Curadomi in Katwijk | Lelie zorggroep

Een schouderklopje, de cliënt die je uitzwaait, of trakteert op een chocolaatje: werken in de thuiszorg geeft voldoening, vrijheid en waardering. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Op deze pagina maak je kennis met ons. Je leest hier meer informatie over onze zorg in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. En over de mogelijkheden om bij ons aan de slag te gaan. Of je nu nog op school zit of al lang in de zorg werkzaam bent. Of wellicht er een tijdje uit bent geweest, maar weer wilt herintreden. Je bent bij ons welkom!

Bekijk onze vacatures in Katwijk!

Onze vacatures

We hebben werk voor je als (wijk)verpleegkundige, verzorgende (IG) of hulp bij huishouden. Ook voor combinatie leren en werken, vakantiewerk of een stage kun je bij ons terecht. Klik hier voor onze actuele vacatures. Of bel / mail met de afdeling werving voor meer informatie en alle mogelijkheden: 06-83911732 / werving@leliezorggroep.nl 

Werken bij ons

Zorgen voor anderen, dat doen wij graag en met liefde. Dagelijks ontvangen wij nieuwe zorgvragen waar we enthousiaste collega’s voor zoeken. Je bent bij ons van harte welkom, of je nu een nieuwe baan in de zorg zoekt, nog een opleiding volgt of wilt herintreden. Graag kijken we samen met jou of we een leuke uitdaging voor je hebben in één van onze teams. En ben je eenmaal bij ons aan het werk, dan blijven we in gesprek met elkaar of je je werk goed en gemakkelijk kunt doen en of je het graag doet. Zo kun jij je werk goed doen en kunnen wij voor jou een goede werkgever zijn.

Curadomi in Katwijk

Wij bieden de inwoners van Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg (ZH) hulp bij het huishouden, verpleging en verzorging. Wij werken vanuit een christelijke levensovertuiging. Via liefdevolle, persoonlijke aandacht van onze medewerkers willen wij de beste zorg bieden, afgestemd op de persoonlijke wensen en behoeften van onze cliënten. We werken daarbij samen met mantelzorgers, vrijwilligers en andere zorgprofessionals. Iedereen die zorg nodig heeft is van harte welkom. Neem gerust eens een kijkje op de website van Curadomi Katwijk.

Bekijk onze vacatures in Katwijk!

Het verhaal van Lotte

Persoonlijk contact en waardering

Lotte en Mirjam genieten van het persoonlijk contact met hun cliënten bij Curadomi thuiszorg. “De waardering die we krijgen, voelt goed!” Als Mirjam Guijt na de zorgverlening de deur uitstapt, zwaait Mevrouw Vlieland haar altijd even uit. “Bedankt weer, Mirjam. Werkze nog!”, zegt de 74-jarige cliënt van Curadomi thuiszorg dan. “Wat ik zo leuk vind, is d...

Lees het verhaal van Lotte