werken bij ons

Vakantiewerk

Wil jij ervaring opdoen in de zorg of wil je gewoon een sociale vakantiebaan? Spreekt onze christelijke missie jou aan? Dan is een vakantiebaan bij Curadomi vast iets voor jou.

Huishoudelijke hulp

Curadomi biedt huishoudelijke hulp bij cliënten thuis. Nadat je bent ingewerkt ga je zelfstandig op pad om mensen te ondersteunen bij het huishouden. Dat betekent dat je goed moet kunnen omgaan met oudere mensen en geen moeite moet hebben met schoonmaakwerk. Het is belangrijk dat je netjes en zorgvuldig kunt werken met respect voor de cliënt. Je stemt altijd even met de cliënt af wat er precies gedaan moet worden.

Aan de slag als verzorgende

Wanneer je een opleiding in de zorg (vanaf niveau 3) volgt,  kun je ook als vakantiekracht verzorgende werkzaamheden verrichten in de thuiszorg. Je moet dan minstens 1 jaar van je opleiding met goed gevolg hebben afgerond. Nadat je bent ingewerkt ga je zelfstandig bij onze cliënten aan de slag. Er is altijd een team waar je op kunt terugvallen wanneer je vragen hebt.

Kijk voor onze huidige vacatures in het vacature-overzicht. Zit er geen passende vacature bij? Dan kun je altijd een open sollicitatie sturen of jezelf aanmelden voor onze vacature-alert.