Welkom bij een van onze Zeeuwse teams!

Een schouderklopje, de cliënt die je uitzwaait, of trakteert op een chocolaatje: werken in de thuiszorg geeft voldoening en waardering. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Op deze pagina maken we graag kennis met jou. Je leest hier meer informatie over onze zorg op Walcheren en Zuid Beveland. En over de mogelijkheden om bij ons aan de slag te gaan.

Onze vacatures
We hebben werk voor je als (wijk)verpleegkundige, verzorgende (IG) of hulp bij huishouden. Ook voor vakantiewerk of een stage kun je bij ons terecht. Klik hier voor onze actuele vacatures. Of bel / mail met de afdeling werving voor meer informatie en alle mogelijkheden: 06 83 911 732 / werving@leliezorggroep.nl 

Werken bij ons
Zorgen voor anderen, dat doen wij graag en met liefde. Dagelijks ontvangen wij nieuwe zorgvragen waar we enthousiaste collega’s voor zoeken. Je bent bij ons van harte welkom, of je nu een nieuwe baan in de zorg zoekt, nog een opleiding volgt of wilt herintreden. Graag kijken we samen met jou of we een leuke uitdaging voor je hebben in één van onze teams. En ben je eenmaal bij ons aan het werk, dan blijven we in gesprek met elkaar of je je werk goed en gemakkelijk kunt doen en of je het graag doet. Zo kun jij je werk goed doen en kunnen wij voor jou een goede werkgever zijn.

Curadomi in Zeeland
Wij bedienen vanuit onze kantoren in Goes en Middelburg cliënten op Walcheren en Zuid Beveland met hulp bij het huishouden, verpleging en verzorging. Wij werken vanuit een christelijke levensovertuiging. Via liefdevolle, persoonlijke aandacht van onze medewerkers willen wij de beste zorg bieden, afgestemd op de persoonlijke wensen en behoeften van onze cliënten. We werken daarbij samen met mantelzorgers, vrijwilligers en andere zorgprofessionals. Iedereen die zorg nodig heeft is van harte welkom. Neem gerust eens een kijkje op de websites van onze teams:

www.curadomi.nl/walcheren
www.curadomi.nl/goes