Wat past bij jou?

Zorgen voor anderen, dat doen wij graag en met liefde. Dagelijks ontvangen wij nieuwe zorgvragen waar we enthousiaste collega’s voor zoeken. Daarnaast zijn er opleidingsplaatsen en mogelijkheden voor herintreders. Graag kijken we samen met jou of we een leuke uitdaging voor je hebben in één van onze teams. En ben je eenmaal bij ons aan het werk, dan blijven we in gesprek met elkaar of je je werk goed en gemakkelijk kunt doen en of je het graag doet. Zo kun jij je werk goed doen en kunnen wij voor jou een goede werkgever zijn.

Lees hier meer over werken bij Curadomi

Herintreders

Wil jij graag weer aan de slag in de zorg?


Curadomi verwelkomt herintreders van harte! Heb jij ooit in de zorg gewerkt maar ben je er al een tijdje tussenuit? Heb jij zin om toch weer aan de slag te gaan in de ouderenzorg maar heb je een opfriscursus nodig? Dan ben je welkom bij Curadomi als herintreder. Wij scholen je bij, begeleiden je en stomen je klaar om weer aan de slag te kunnen gaan.

Lees er hier meer over

Het verhaal van Monica

Ik voel me prettig bij Curadomi

Monica van der Hoeven: "Als wijkverpleegkundige kom ik bij de cliënten thuis. Ik bewaak het zorgproces. Als er meer zorg nodig is, regel ik een herindicatie. Ik voel me prettig bij deze organisatie, ik kan mijn christen-zijn bij mijn collega’s en cliënten vormgeven. Ik kan mijn christen-zijn bij mijn collega’s en cliënten vormgevenMonica Bekijk het filmpje dat we van h...

Lees het verhaal van Monica